تبلیغات
شرکت هولدینگ مشاوران فردای بهترآسیا- ایران شف - مراحل فنی و تخصصی راه اندازی رستوران و کافی شاپ
شرکت هولدینگ مشاوران فردای بهترآسیا- ایران شف
اولین مرکز تخصصی راه اندازی هتل،رستوران و کافی شاپ www.iranchef.com


خدمات فنی مهندسی شرکت مشاوران فردای بهتر آسیا : ایران شف

حسابدار خود باشید :
اغلب مدیران رستوران، ذهنیت قبلی نسبت به حسابداری رستورانی ندارند. باید بدانید که این مدیریت مالی فرق زیادی با سایر کسب و کارها ندارد، شما بایستی حجم سرمایه‌گذاری، بودجه‌های اجرایی و خرید‌های روزانه و هفتگی، کنترل هزینه ، حقوق پرسنل و از همه مهمتر پیش‌بینی درآمد آشنا باشید و بطور نظام‌یافته حساب رستوران‌تان را رصد کنید و مراقب سود زیان‌تان باشید. اینجاست که سبک مدیریت سنتی شمارش دخل و خرج رنگ می‌بازد.

ریسک‌تان را مدیریت کنید :
حواستون به بهداشت، احترام به مشتری، کنترل مهمان ناراضی، مسمومیت و خیلی چیزهای دیگر باشد. هر کدام از مشکلاتی که از قبل به ریسک آنها فکر نکرده اید می‌تواند به دردسر بزرگی تبدیل شود.

کلاس رستورانتان را مشخص کنید. بین سه دسته‌ء اقتصادی، متوسط و فنسی گروه مورد نظرتان را انتخاب کرده و به نسبت آن در مورد مکان، منو و باقی چیزها تصمیم بگیرید. غذاهایی که در منویتان ارائه می نمایید و حتی دکوری که برای رستورانتان طراحی می‌کنید، همه و همه به گروه سنی و کلاس رستورانتان بستگی دارد.

یک مکان مناسب برای تاسیس رستورانتان پیدا کنید. مکانی که در دسترس و در دید مردم باشد بهترین گزینه است. بهتر است از پیدا کردن مکان‌هایی که داخل طرح ترافیک است و یا معمولا ترافیک زیادی دارد اجتناب کنید تا اول کار توی ذوقتان نخورد!

حفظ قیمت ها در مقابل تورم !
یکی از کارهایی که رستوران‌داران می‌توانند رکود را در کسب و کارشان کمتر کنند، قناعت در سود و افزایش حجم فروش با ثابت نگه‌داشتن قیمت‌ها در شرایط تورمی است. در این زمینه رستوران‌دار می‌تواند با برنامه‌ریزی دقیق خرید مواد اولیه، کاهش حاشیه سود رستوران، برنامه‌ریزی شیفتی و بهینه نیروی انسانی، قیمت منو را تا زمان بیشتری ثابت نگه دارد و با این روش به مشتری بیشتری دست بیابد.

 

رقبایتان را زیرچشم داشته باشید :
یکی از نکات مدیریتی که بسیار حائز اهمیت است، اگر یک مدیر بتواند تهدیدات پیرامون خود را به فرصت تبدیل کند، بدون شک یکی از عناصر اصلی موفقیت را خواهد داشت. برای مثال، وجود رستوران‌هایی که در اطراف رستوران شما و در شعاع 2 کیلومتری رستوران شما واقع شده‌اند، می‌تواند شانسی برای شما باشد. اما چطور!؟
یک مدیر حرفه‌ای رستوران، می‌بایست شش دانگ حواسش به کار رقبایش باشد! او می‌بایست نه تنها کار رستوران‌های هم‌قد و قواره خودش را زیر ذرّه‌بین قرار دهد، بلکه بایستی کار بقیه رستوران‌های هم‌جوار که حتی ممکن است از لحاظ سطح خدمات در رده پایین‌تر و بالاتری نیز قرار دارند را هم مورد توجه قرار دهد. البته سطح میزان این توجه متناسب با کلاس رستوران است. برای مثال یک رستوران سطح بالا با سرویس فرانسوی (fine dining) کار زیادی به کبابی بیرون‌بر یک کیلومتر آن طرفتر ندارد. اما باید در نظر داشت که توجه دائمی به رقبا و یا حتی به ظاهر رقیببان و فراتر از آن، رستوران‌های تازه‌تأسیسی که در نزدیکی رستوران شما راه‌اندازی شده‌اند، بسیار مهم است. حال یک مدیر خوب چگونه باید از تهدید تازه‌واردین بهره‌برداری کند. پاسخ روشن به این پرسش این است: متمایز باشد و تمایزتان را حفظ کنید!
بنشینید و فکر کنید، شما مدیر رستوران هستید، بین شما و رقبایتان چه فرقی است؟ بین منوی شما، آشپز شما، سرویس و میزبانان شما با رستوران‌های رقیب همجوار چه تفاوت‌هایی وجود دارد؟ این تمایزات را هر چه که هست و هر کدامشان که باعث می‌شود مشتری شما را انتخاب کند، روی کاغذ بنویسید و برای بهبود و پر رنگ کردن آن گام بردارید. مانندِ این که شما یک غذای خاص و خوشمزه دارید، بر روی آن تمرکز کنید، در تبلیغات‌تان به آن اشاره کنید، از آن بسیار یاد کنید و به میزبانان سفارش کنید آنرا به مهمانان توصیه کنند.
حال اگر تمایز بارزی نیافتید باید چه کار کرد؟ خوب کارتان درآمده! باید این بار اساسی فکر کنید و برعکس عمل کنید. یعنی ببینید رقبایتان چه مشکلاتی دارند، آن مشکلات را در رستوران خود به مزیت‌تان تبدیل کنید. مثلاً اگر میزبانان رستوران رقیب شما اخمو و ناکارآمد هستند، میزبانان حرفه‌ای و خوش‌برخورد استخدام کنید و بکار بگیرید. اگر بیشتر روی این قضیه وقت بگذارید و فکر کنید، به نتایج جالبی می‌رسید.
خوب از تمام این بحث این طور باید نتیجه گرفت که به رقبایتان به جای تهدید به چشم فرصت نگاه کنید. فرصتی که باعث می‌شود شما مزیت‌های خود را توسعه دهید و بر روی تمایزات‌تان تمرکز کنید.

نکاتی که باید در مورد باز کردن یک رستوران بدانید :

 

این روزها خیلی ها درگیر این فکر هستند که شاید باز کردن یک رستوران ایده مناسبی برای پول درآوردن باشد و یا اینکه تصور می‌کنند رستورانداری شغلی است که از روز ازل برای آن خلق شده‌اند. البته که باز کردن یک رستوران ایده جذاب و منحصر به فردی است و هزاران راه برای بروز خلاقیت در خود دارد ولی آیا همه چیز به همین راحتی است؟!

1. صاحب یک رستوران خوب بودن ابداً یک تفریح نیست. وارد این حرفه شدن نه تنها تفریح نیست، بلکه یک شغل تمام وقت به حساب می‌آید که در آن عملاً تفریح در دسته آرزوها قرار می‌گیرد. بخصوص در ابتدای تأسیس رستوران لازم است که بیشتر وقتتان را در حال کار بگذرانید. اگر عاشق تعطیلات آخر هفته، جشن تولدهای خانوادگی، صرف یک شام رمانتیک به مناسبت روز ولنتاین و یا مهمانی سال نو هستید باید بگوییم که دیگر باید این‌ها را به خواب ببینید! چرا که این تاریخ‌ها دقیقا پیک شلوغی یک رستوران هستند.
2. هرگز با این تصور که از ابتدا هجوم مشتریان به رستوران شما سرازیر می‌شوند کار خود را شروع نکنید. رستوران هم مثل خیلی مشاغل دیگر به زمان احتیاج دارد تا جا بیفتد و به‌ قول ‌معروف کارش بگیرد. خیلی وقت‌ها همه‌ چیز مثل فیلم‌ها پیش نمی‌رود که در اولین روز کار رستوران حتی یک جا هم برای نشستن پیدا نمی‌شود. بهتر است درست و منطقی و با این تصور شروع کنید که ممکن است مدت‌ها مجبور به مگس پراندن باشید تا شاید رستورانتان معروف شود!

3. رستوران، رستوران است و کاکا، برادر! بهتر است قبل از اینکه تصمیم بگیرید دوستان و یا بستگانتان را در رستورانتان استخدام کنید ، به قول فرنگی‌ ها دوبار فکر کنید! حتی اگر مطمئن هستید که آنها افراد بسیار موفقی در کسب و کار و حتی رستوران‌داری هستند یادتان باشد که از این به بعد رابطه شما دیگر یک رفاقت معمولی نیست، شما رئیس می‌شوید و این ریاست ممکن است همه‌چیز را خراب کند!
4. یک طرح روشن و واضح برای کسب‌وکارتان تهیه کنید. درواقع بیزینس پلن یکی از اساسی ترین نیازهای شروع یک کسب‌وکار است به ویژه اگر اولین بار است که وارد حرفه صنایع غذایی یا رستوران می‌شوید. ممکن است همان‌طور که در حال کسب اطلاعات پژوهشی هستید به موارد زیادی بربخورید که قبلاً در نظر نگرفته بودید و چه‌بسا از همان ابتدا مسیرتان را تغییر دهد. مواردی از قبیل صدور مجوز، شناسه بهداشتی و یا قوانین مالیاتی.
5. گزینه‌های موجود تأمین مالی برای باز کردن یک رستوران جدید را بررسی کنید. بسیاری از مردم در رویای افتتاح یک رستوران هستند، درحالی‌که پیدا کردن راهی برای تأمین مالی اولیه رستوران می‌تواند یک مانع عمده به‌حساب بیاید. یافتن وام‌هایی مربوط به راه انداختن یک کسب‌وکار جدید و یا پیدا کردن یک سرمایه‌گذار مناسب از این دسته گزینه‌هاست.
6. قبل از قضاوت، بررسی کنید. اغلب مردم قبل از اینکه کارشان را شروع کنند با اعتماد به ‌نفسی مضاعف در مورد رستوران‌های رقیبشان اظهار نظر می‌کنند. مثلاً “مطمئناً خمیر پیتزای من شبیه آن‌ها کلفت و بی‌مزه نخواهد شد”، یا “عجب ایده‌ی مزخرفی! من هرگز در رستورانم تلویزیون نخواهم گذاشت” و از این ‌دست. به یاد داشته باشید تعصبات شخصی با کسب‌وکار موفق جور در ‌نمی‌آید. بدون شک چیزی در مورد خمیر کلفت رستوران شماره 1 و یا تلویزیون رستوران شماره 2 وجود داشته که رستوران همچنان پابرجاست و مشتری‌های خودش را دارد. قبل از اینکه قضاوت کنید به این فکر کنید شاید بهتر است شما هم شیوه آن رستوران را تکرار کنید و یا از آن بهتر، شیوه منحصربه‌فرد و خلاقانه خودتان را پیش بگیرید.
7. یک منوی منحصربه‌فرد داشته باشید. منوی یک رستوران می‌تواند ترکیبی از غذاهای ویژه و چندتایی از آن اُلدفشن های قدیمی باشد که هم بتواند کنجکاوی مشتریان رابرانگیزد و هم مشتری‌های محافظه‌کار که خیلی اهل ریسک نیستند را راضی نگهدارد. مثلاً در مورد برگر، می‌توانید هم برگر ساده و کلاسیک در منویتان داشته باشید و هم یک مدل من‌درآوردی که به تم رستورانتان هم بخورد؛ مثل برگر با گوآکاموله و یا هالوپینو البته در صورتی که تم رستورانتان مکزیکی باشد!
8. در مورد تم رستورانتان تصمیمی واضح بگیرید. یکی از ناامیدکننده‌ترین رستوران‌ها رستوران‌هایی هستند که تم مشخصی ندارند. مثلاً رستورانی با دکوراسیونی چینی که پیتزا سرو می‌کند و یا رستوران ایتالیایی که موزیک کانتری آمریکایی گذاشته است و حتی یک کافه با صندلی‌های ناراحت فرفورژه که رسماً بیش از نیم ساعت نمی‌شود بر رویشان دوام آورد. تصمیم خود را بگیرید و بعد بگذارید همه‌ چیز با هم همسو پیش برود.
9. موقعیت رستوران رویایی‌تان را پیدا کنید. قبل از اینکه در مورد منوی رستوران تصمیم بگیرید، تم رستورانتان را مشخص کنید و یا در مورد وام با بانک طرف حسابتان وارد مذاکره شوید، لازم است که مکان مناسبی برای قرار گرفتن رستورانتان پیدا کنید. یادتان باشد محله و حتی خیابانی که شما کسب ‌و کارتان را در آن راه می‌اندازید در پیشرفت و موفقیت شما، غذاها، سرویس و حتی منویتان مهم است. اگر در حال حاضر مکان خاصی را در نظر دارید بهتر است قبل از اینکه حسابی در موردش رویاپردازی کنید تمام زیر و بمش را دربیاورید تا مطمئن شوید که می‌تواند از پس برآوردن تمام نیازهای مربوط به یک رستوران موفق بربیاید.
10. واقع‌بین باشید و به ‌هیچ‌ وجه خودتان را دست بالا نگیرید. ممکن است شما در بین خانواده و دوستانتان به یک آشپز حرفه‌ای و یا یک کدبانوی تمام‌عیار معروف باشید ولی مطمئناً اداره یک رستوران با تمام مشکلات و دردسرهایش با گرداندن یک خانواده چندنفره و یا میهمانی دادن برای دوستان صمیمیتان فرق می‌کند. همان‌طور که گفتیم شما دچار یک شغل تمام‌ وقت شده‌اید که اگرچه بزرگ‌ترین خوبی‌اش این است که خودتان رئیس خودتان هستید، ولی علاوه بر اینکه دیگر مرخصی گرفتن تعطیل شده است، باید هر شب به یک عالم آدم غریبه مهمانی بدهید بدون اینکه خودتان بتوانید در آن مهمانی شرکت کنید!

اما یک سوال مهم ، چه تجهیزاتی برای پخت و آماده سازی و سرو غذا نیاز دارید؟!؟

 

یکی از نکات مثبت پخت و سرو غذا این است که شما به تجهیزات گران قیمتی نیاز نخواهید داشت ولی به هرحال دستگاه ها و تجهیزات آشپزخانه شما از واجبات است و حتما باید این تجهیزات از کیفیت بالایی برخوردار باشند تا ضمن سرعت پخت بالا ، طعم مطلوب غذای شما را هم هنگام طبخ حفظ نماید که سایت ما با بهترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی و با قیمت های مناسب شما را یاری خواهد نمود.

مطمئن باشید بهترین بودن نیازمند تلاش و هزینه خواهد بود ، ما شما را برای موفقیت در صنعت رستوران و فست فود یاری خواهیم داد.

 

شرکت مشاوران فردای بهتر آسیا - ایران شف





نوع مطلب :
برچسب ها : کافی شاپ، باریستا، ایران شف، آموزش، مشاوره، مدیریت کافی شاپ، تجهیزات کافی شاپ،
لینک های مرتبط :

چهارشنبه 19 اسفند 1394 :: نویسنده : فرهاد زعفری هشجین ایران شف
دوشنبه 30 مرداد 1396 10:56 ق.ظ
Hi! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers?
My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing many months of hard work due to no backup.
Do you have any methods to protect against hackers?
سه شنبه 24 مرداد 1396 09:35 ق.ظ
Hi, Neat post. There is an issue along with your site in internet explorer, would
check this? IE still is the market leader and a large portion of other people will pass over your magnificent
writing due to this problem.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ


mfb- company& iranchef academy

شركت مشاوران فردای بهترآسیا و آکادمی بین المللی ایران شف به عنوان یکی از توانمند ترین مرکز آموزش های بین المللی در پی گسترش حوزه فعالیت خود با چشم اندازی بین المللی در ایران و کشورهای منطقه است

ایران شف اولین مرکز تخصصی آموزش منابع انسانی، رشته های زیر مجموعه هتلداری، مدیریت کترینگ،مدیریت رستوران،میزبانی و تشریفات، مدیریت غذا و نوشابه،فست فود، کافی شاپ، آشپزی ملل در ایران و خارج از کشور آماده خدمات آموزشی میباشد.
www.iranchef.com وبسایت ایران شف
www.sadafcoffeeshop.com وبسایت كافی شاپهای زنجیره ای صدف

مدیر وبلاگ : فرهاد زعفری هشجین ایران شف
مطالب اخیر
نظرسنجی
خدمات شركت مشاوران فردای بهترآسیا(ایران شف)09121490154






آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
PageRank Button by webzist