شرکت مشاوران فردای بهترآسیا- ایران شفI.C.A
ایران شف مرکز تخصصی راه اندازی رستوران صفر تا صد



تهران خیابان ولیعصر بالاتراز پارک ساعی ساختمان اداری تجاری صدف شماره 2209 طبقه دوم واحد4
تلفن تماس : 88663463-88663551-88663644-88774591 و تلفکس88662973
 
تلفن بین المللی: 0037259989500
ایمیل:
info@iranchef.com
  ساعات کاری: ساعات کار همه روزه از 9 صبح تا 6 بعد از ظهر
پنجشنبه ها از ساعت 9 صبح تا 2 بعد از ظهر
  توجه: همراه مدیریت مواقع ضروری لطفا از ساعت 10 صبح تا 10 شب تماس حاصل فرمایید
09121490154 در غیر این صورت در ساعت اعلام شده از پاسخگویی معذورم با احترام و ادب فرهاد زعفری

www.iranchef.com
www.sadafcoffeeshop.com





نوع مطلب :
برچسب ها : کافی شاپ، باریستا، ایران شف، آموزش، مشاوره، COFFEE BOOK، IRANCHEFSCHOOL،
لینک های مرتبط :

سه شنبه 10 فروردین 1395 :: نویسنده : فرهاد زعفری - ایران شف

نام و نام خانوادگی:  فرهود زعفری هشجین

نام هنری ام را دوستانم فرهاد صدا می زنند

بخشی از فعالیت های علمی، پژوهشی و آموزشی مدیریت ایران شف I.C.Academy:

  • مدیر عامل شركت مشاوران فردای بهترآسیا- ایران شف
  • زمینه فعالیت مشاوره, راه اندازی هتل, رستوران,کافی شاپ, فست فود, فود کورت, دکوراسیون و استاندارد سازی صفر تا صد در ایران و خارج از کشور طبق استانداردهای روز دنیا کاملا تضمینی
  • موسس و مدیر عامل آکادمی ایران شف I.C.A مرکز آموزش دپارتمانهای هتلداری، رستوران، کافی شاپ باریستا و آشپزی در ایران و خارج از کشور
  • اخذ مدرک پروفسوری از اتحادیه اروپا در حوزه تدریس رشته های هتلداری و چاپ مقالات علمی.
  • مدیر عامل و موسس کافی شاپ های زنجیره ای صدف اولین کافی شاپ حرفه ای در ایران بیش از 30 سابقه.
  • مدیر گروه و مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی با مجوز تدریس از وزارت علوم و تحقیقات فن آوری
  • اخذ دکترای مدیریت از دانشگاه ادمونتون EDMONTON UONIVERSITY کانادا در اجلاس آ س آن در کوالامپور کشور مالزی
  • دریافت جایزه ویژه و به عنوان چهره های ماندگار مدیریت ایران از طرف شورای عالی سیاستگذاری کشور
  • اخذ دکترای مدیریت و مدال و نشان زرین از دانشگاه میکی موتو ژاپن UONIVERSITY JAPON MIKIMOTO
  • دریافت شش دیپلم افتخار از دانشگاه ها و موسسه های اروپایی و آمریکایی به عنوان مدرس و  موسسه برتر در بخش آموزش دپارتمانهای هتلداری و آشپزی
  • نماینده رسمی آکادمی پنج ستاره کانادا در خاورمیانه خرید 49 درصد از سهام جهت برگزاری دپارتمانهای هتلداری
  • داور بین المللی جشنواره های غذا و نوشیدنی در ایران و خارج از کشور.
  • امضاء تفاهم نامه رسمی با دانشکده ام اچ کالج و جهت برگزاری دوره های زیر مجموعه رشته های هتلداری و نماینده رسمی دانشگاه در ایران
  • امضاء تفاهم نامه رسمی با چند دانشگاه و آکادمی معتبر جهت برگزاری دوره های تخصصی دپارتمانهای هتلداری
  • امضا تفاهم نامه رسمی با دانشگاه سان وی مالزی جهت برگزاری دوره های مشترک
  • مدرس و مربی دانشگاه اهلا AHLEI آمریکا
  • سخنران کلیدی کنگره جهانی مدیریت و شرکت در جلاس بین المللی آ س آن به عنوان نماینده ایران
  • عضو کمسیون آموزشی اتحادیه کافی شاپ داران تهران بزرگ.
  • کار آفرین ایرانی و مدیر نمونه در اولین اجلاس اصول و فنون مدیریت بین الملل در سال 1396
  • مدرس و مربی موسسه سیاحتی و هتلداری بنیاد جانبازان هتل اوین از سال 1376
  • مدرس و مربی موسسه ایفاچی کار(رشته های هتلداری -آشپزی و کافی شاپ) از سال 1372
  • مدرس و مربی موسسه آوای جلب سیاحان (رشته های هتلداری.آشپزی و کافی شاپ) از سال 1375
  • عضو هیئت علمی و داور مسابقات گروه ملل برنامه دستپخت) در سال 1396
  • مدرس سازمان صداوسیما، شبکه آموزش، شبکه تهران، شبکه 2 جام جم، شبکه 3 مدرس و مربی از سال 1376 بمدت ده سال
  • مدرس دانشگاه جامع علمی كاربردی در رشته های دپارتمانهای هتلداری دانشگاه سینا (نیاوران)
  • اخذ مدرک مدیریت دوره های تخصصی هتلداری در دانشگاه های سان وی مالزی، دانشگاه هلپ، یوپی ام، برجایا و چندین موسسه و مراکز معتبر اروپایی
  • انتخاب مدیر نمونه و کار آفرین ایرانی در سال 1396
  • داور بین المللی جشنواره های غذا و نوشیدنی ها در ایران و خارج از کشور.
  • مولف کتاب های تخصصی آشپزی، مدیریت رستوران، کتاب استاندارد کافی شاپ باریستا، کتاب آشپزی دیابت، کتاب مدیریت رستوران و چندین کتاب دیگر.
  • تدوین استاندارد رشته کافی شاپ در اداره پژوهش سازمان فنی حرفه ای کشور(تدوین گر)برای اولین بار در ایران
  • بر گزاری کارگاه آموزشی و شرکت در نمایشگاه هتلداری در ایران و کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا، هلند، سوییس، امارات، مالزی ووووو
  • شرکت در همایش های علمی در دانشگاه علوم اجتماعی و دانشکده علوم و فنون دانشگاه تهران به عنوان کارشناس و سخنران همایش
  • شرکت در همایشهای گردشگری به عنوان کارشناس و سخنران کارگاه های آموزشی) تهران.اصفهان-شیراز-اهواز-تبریز -سرعین-کیش-ابوظبی-دبی-سنگاپور-ترکیه و مالزی
  • تدوین و تهیه اولین سوگند نامه آشپزی جهان (آبان 1388)برای اولین بار در دنیا مراحل ثبت در یونسکو سازمان ملل متحد
  • مدرس و مربی آموزش در زمان برگزاری اولین اجلاس سران کشور های اسلامی در تهران
  • شرکت در اجلاس بین المللی مدیریت جهانی به دعوت دانشگاه آیدین ترکیه به عنوان سخنران
  • قرار داد آموزش تدریس در مدرسه سیتی کوک استانبول
  • امضا تفاهم نامه رسمی با شرکت آلمانی SOLVED GmbH کاریابی و مهاجرتی جهت اعزام نیروی آشپزی-کافی شاپ-تشریفات بعد از گذارندن دوره های ذکر شده در آکادمی ایران شف

 





نوع مطلب :
برچسب ها : کافی شاپ، باریستا، ایران شف، آموزش، مشاوره، COFFEE BOOK، راه اندازی رستوران صفر تا صد،
لینک های مرتبط :

سه شنبه 10 فروردین 1395 :: نویسنده : فرهاد زعفری - ایران شف

مشاوره و راه اندازی از صفر تا 100

شرح خدمات مشاوره



1- انتخاب نوع فست فود یا رستوران با بودجه شما
2- تعیین اسم مورد تایید اتحادیه و مراجع ذیصلاح
3- انتخاب مکان مناسب برنیاز منطقه
4- طراحی دكوراسیون داخلی با استانداردهای روز جهان
5- نورپردازی حرفه ای و کم هزینه
6- انتخاب تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری انبار داری و حسابداری
7- پلان تخصصی آشپزخانه و تهیه دستگاههای مورد نیاز یک بار برای همیشه
8- تامین مواد اولیه با قیمت مناسب
9- قیمت گذاری منوی غذایی در فصول مختلف
10- ارائه جدید ترین دستور العمل های غذایی
11- تهیه چك لیست ها و فرم های راه اندازی
12- تهیه و طراحی چارت سازمانی رستوران و مجموعه
13- طراحی تابلوهای راهنمایی رستوران
14- تهیه نرم افزارهای مورد نیاز
15- تهیه چك لیست ها و فرم های راه اندازی
16- تهیه و تدوین استراتژی جامع خدمات رستوران
17- طراحی علائم و نشانه های رستوران جهت بهره گیری در برنامه های تبلیغاتی
18- تهیه نرم افزارهای مورد نیاز فروش.خرید و انبار
19- گزینش و تامین نیروی انسانی .
20- آموزش كاركنان و مدیران با مدرک معتبر.
21- تهیه و تدوین برنامه استراتژیك پنج ساله رستوران
22- تعیین حقوق پرسنل.
23- تهیه و تدوین سیاست های تشویقی و تنبیهی .
24- تهیه و تدوین شرح وظایف پرسنل .
25- تعیین ساعات كاری و استراحت و سیاستهای مرتبط.
26- بیمه عیدی و مسائل رفاهی كاركنان .
27- طراحی فرم ها و روش های كنترل و نظارت بر عملكرد.
28- برآورد هزینه های راه اندازی كامل رستوران .
29- تهیه و تدوین برنامه جامع مالی رستوران برای یك سال آینده .
30- تعیین هزینه های ثابت و متغیر ماهیانه رستوران .
31- برنامه حقوق و دستمزد .
32- تعیین قیمت تمام شده غذاها .
33- بودجه بندی برنامه های بازاریابی و تبلیغات .
34- طراحی فرم ها و روش های كنترل و نظارت بر عملكرد پرسنل و مدیریتی.
35- تدوین سیاستهای بهداشت و سلامت رستوران .
36- استانداردسازی و آماده سازی جهت دریافت انواع ایزوها.
37- تدوین استراتژی بهداشت محیط فردی و مواد غذایی .
38- طراحی تابلوهای تبلیغاتی رستوران .
39- ثبت و طراحی لوگو ، رستوران .
40- طراحی و چاپ بروشورها ، تراكت ها .استندها و غیره
41- طراحی گرافیكی منوی غذایی رستوران .
42- طراحی صنعتی بسته بندی های مناسب ویژه غذاهای سرد و گرم
43- طراحی گرافیكی بسته بندی هاجهت سرو غذا و دلیوری
44- اجرای روشهای تبلیغاتی اثربخش جهت افزایش فروش در فصول مختلف

45- استاندارد سازی کامل مجموعه

شرکت مشاوران فردای بهترآسیا - ایران شف




نوع مطلب :
برچسب ها : کافی شاپ، باریستا، ایران شف، آموزش، مشاوره، آموزش کافی شاپ باریستا،
لینک های مرتبط :

یکشنبه 8 فروردین 1395 :: نویسنده : فرهاد زعفری - ایران شف


فرآیند علمی و تخصصی راه اندازی انواع رستوران

1-برآورد هزینه های راه اندازی كامل رستوران انتخاب نوع فست فود یا رستوران ،كافی شاپ و بازدید از محل قبل از هرگونه اقدام و سرمایه گذاری

2-طراحی و تعیین اسم آرم واحد صنفی شما
3- انتخاب محل مناسب با توجه به نیاز منطقه
4-طراحی و اجرای دكوراسیون داخلی با جدیدترین متدهای روزدنیا
5- نورپردازی داخلی و خارجی با كمترین هزینه
6-انتخاب تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری مطابق با استانداردها
7-طراحی آشپزخانه و تجهیز مكانیزه با نازلترین قیمتها
7-آنالیز،قیمت گذاری، منو، همراه با آموزش پرسنل
8- تهیه چارت سازمانی و چك لیست ها و فرم های راه اندازی موفق
9- تدوین استراتژی جامع خدمات فست فود ،كافی شاپ و رستوران
10- طراحی بروشور، استند، كارت ویزیت، بیلبورد، تیزر رستوران جهت بهره گیری در برنامه های تبلیغاتی و بخش بازرگانی
11- گزینش و استخدام پرسنل و آموزش كاركنان و مدیران
12- تهیه و تدوین برنامه استراتژیك 5 ساله رستوران
13-قرارداد و تعیین حقوق پرسنل طبق چارت سازمانی
14- تهیه و تدوین آیین نامه انظباطی و شرح وظایف پرسنل
15-تهیه و تدوین برنامه جامع مالی سه ماهه واحد صنفی شما
16-تعیین هزینه های ثابت و متغیر ماهیانه واحد صنفی.
17-فعالیت های گسترده بازاریابی و تبلیغات استفاده از علوم بازرگانی اجرای روشهای نوین و اثربخش جهت افزایش مشتری فروش عالی.

18-طراحی فرم نظرسنجی، كنترل كیفی و روش های و نظارت بر عملكردمدیران و زیرمجموعه
19- تدوین استاندارد بهداشت موادغذایی، فردی و محیط مجموعه
20-طراحی زیربنایی پارامترهای غذایی رستوران جهت اخذ گواهینامه ISO - HACCP و معرفی بهترین ممیزها

سیستم مدیریت ایران شف ، تازه ترین متد مدیریت در بالاترین سطح كلاس جهانی بشمار می رود.

در سیستم مدیریت كلاس جهانی ، متخصصین ، یك متد مدیریت نوین را در كار شما به اجرا می گذارند كه اثرات

آنرا حتی مشتریان شما نیز بخوبی لمس خواهند كرد .

مزایای این سیستم چیست ؟

1 - مشتریان شما را بطرز خارق العاده ای افزایش می دهیم.

2- هزینه های شما را به مقدار قابل توجهی كاهش می دهیم .

3 - فروش شما را در شرایط یكسان نسبت به رقبا به میزان شگفت انگیزی افزایش می دهیم .

این سیستم حتی در یك فست فود یا كافی شاپ كوچك نیز قابل اجراست.

4-کلیه پرسنل شمارا در حد استانداردبین المللی آموزش داده و جدیدترین منوهای روزدنیارا برای رستوران یاکافی شاپ با آموزش راه اندازی میکنیم.

5-دکوراسیون شما را با جدیدترین و ارزانترین سازه های روزدنیا طراحی و اجرا می نماییم.

برآورد هزینه ها قبل از سرمایه گذاری:

خرید یا اجاره محل کار با دید کارشناسی.

ساخت و ساز اصولی و فنی که مورد تایید ارگانهای مرتبط با مجوز باشد.

هزینه تبلیغات، کارت، منو، بروشور، سربرگ، جلدمنو ودیگر موارد.

هزینه تجهیزات و مکانیزه کردن سالن و آشپزخانه، انبار، سرویسها، ودیگر بخشهای رستوران یا صنوف دیگر.

هزینه اخذ مجوز.

هزینه حقوق و مزایای پرسنل.

هزینه خرید مواد غذایی و نگهداری اصولی .

از صفر تا صد ما شمارا همراهی خواهیم کرد.

تضمین فروش بالا آخرین اهداف ایران شف

مشاوره رایگان فقط از طریق بخش پرسش و پاسخ سایت امکان پذیر می باشد.
مشاوره حضوری با وقت قبلی میباشد.



با تقدیم احترام فرهاد زعفری هشجین .

مدیریت عامل شرکت مشاوران فردای بهتر آسیا ، ایران شف




نوع مطلب :
برچسب ها : مدیریت رستوران، کافی شاپ، باریستا، ایران شف، آموزش، راه اندازی رستوران صفر تا صد،
لینک های مرتبط :

پنجشنبه 5 فروردین 1395 :: نویسنده : فرهاد زعفری - ایران شف


راه اندازی فست فود حرفه ای مشاوره، طراحی، اجرا، تجهیزات کامل، دکوراسیون، انتخاب اسم، ارائه جدید ترین منو متنوع،آموزش پیتزاها، ساندویچ ها، سسها، پیش غذاها، دسرها،خمیرها، پنیرها،پاستاها،برگرها،نگهداری مواد غذایی، چارت سازمانی، شرح وظایف و آیین نامه های انظباطی پرسنل، گزینش و استخدام نیروی انسانی، آموزش کلیه پرسنل، طراحی جعبه و بسته بندی،طراحی و ساخت میز و صندلی کاناپه، یونیفرم پرسنل با آرم و لوگوی شما، تهیه نرم افزار و سخت افزار حسابداری و انبار داری، دوربین مداربسته، مشاور در اخذ جواز کسب، مشاوره در ثبت برند و لوگوی شما، مشاوره در تبلیغات، خرید مواد غذایی، استاندارد سازی کامل طبق استانداردهای روزجهان، اخذ گواهینامه های استاندارد ایزو از اروپا و آمریکا،ساخت کانتر، تاسیسات، جانمایی، برآورد هزینه، ایجاد جزیره های پخت به صورت خط تولید و تسریع در سرویس دهی،آنالیز و قیمت گذاری و صدها خدمات دیگربا ما در تماس باشید.

مراحل فنی و تخصصی راه اندازی رستوران و یا فست فود با شرکت مشاوران فردای بهتر آسیا-ایران شف بصورت زیر است:
1. انتخاب نوع فست فود یا رستوران با بودجه شما
2. تعیین اسم مورد تایید اتحادیه و مراجع ذیصلاح
3. انتخاب مکان مناسب
4. طراحی دكوراسیون داخلی با استانداردهای روز جهان
5. نورپردازی حرفه ای و کم هزینه
6. انتخاب تجهیزات سخت افزاری
7. پلان تخصصی آشپزخانه و تهیه دستگاههای مورد نیاز یک بار برای همیشه
8. تامین مواد اولیه با قیمت مناسب
9. قیمت گذاری منوی غذایی در فصول مختلف
10. ارائه جدید ترین دستور العمل های غذایی
11. تهیه چك لیست ها و فرم های راه اندازی
12. تهیه و طراحی چارت سازمانی رستوران
13. طراحی تابلوهای راهنمایی رستوران
14. تهیه نرم افزارهای مورد نیاز
15. تهیه چك لیست ها و فرم های راه اندازی
16. تهیه و تدوین استراتژی جامع خدمات رستوران
17. طراحی علائم و نشانه های رستوران جهت بهره گیری در برنامه های تبلیغاتی
18. تهیه نرم افزارهای مورد نیاز فروش. خرید و انبار
19. گزینش و تامین نیروی انسانی
20. آموزش كاركنان و مدیران با مدرک معتبر
21. تهیه و تدوین برنامه استراتژیك پنج ساله رستوران
22. تعیین حقوق پرسنل
23. تهیه و تدوین سیاست های تشویقی و تنبیهی
24. تهیه و تدوین شرح وظایف پرسنل
25. تعیین ساعات كاری و استراحت و سیاستهای مرتبط
26. بیمه عیدی و مسائل رفاهی كاركنان
27. طراحی فرم ها و روش های كنترل و نظارت بر عملكرد
28. برآورد هزینه های راه اندازی كامل رستوران
29. تهیه و تدوین برنامه جامع مالی رستوران برای یك سال آینده
30. تعیین هزینه های ثابت و متغیر ماهیانه رستوران
31. برنامه حقوق و دستمزد
32. تعیین قیمت تمام شده غذاها
33. بودجه بندی برنامه های بازاریابی و تبلیغات
34. طراحی فرم ها و روش های كنترل و نظارت بر عملكرد پرسنل و مدیریتی
35. تدوین سیاستهای بهداشت و سلامت رستوران
36. استانداردسازی و آماده سازی جهت دریافت انواع ایزوها
37. تدوین استراتژی بهداشت محیط فردی و مواد غذایی
38. طراحی تابلوهای تبلیغاتی رستوران
39. ثبت و طراحی لوگو، رستوران
40. طراحی و چاپ بروشورها، تراكت ها. استندها و غیره
41. طراحی گرافیكی منوی غذایی رستوران
42. طراحی صنعتی بسته بندی های مناسب ویژه غذاهای سرد و گرم
43. طراحی گرافیكی بسته بندی هاجهت سرو غذا و دلیوری
44. اجرای روشهای تبلیغاتی اثربخش جهت افزایش فروش در فصول مختلف

شرکت مشاوران فردای بهترآسیا - ایران شف اولین مرکز تخصصی راه اندازی در ایران و خارج از کشور



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

پنجشنبه 5 فروردین 1395 :: نویسنده : فرهاد زعفری - ایران شف


( کل صفحات : 2 )    1   2   
درباره وبلاگ


mfb- company& iranchef academy

شركت مشاوران فردای بهترآسیا و آکادمی بین المللی ایران شف به عنوان یکی از توانمند ترین مرکز آموزش های بین المللی در پی گسترش حوزه فعالیت خود با چشم اندازی بین المللی در ایران و کشورهای منطقه است

ایران شف اولین مرکز تخصصی آموزش منابع انسانی، رشته های زیر مجموعه هتلداری، مدیریت کترینگ،مدیریت رستوران،میزبانی و تشریفات، مدیریت غذا و نوشابه،فست فود، کافی شاپ، آشپزی ملل در ایران و خارج از کشور آماده خدمات آموزشی میباشد.
www.iranchef.com وبسایت ایران شف
www.sadafcoffeeshop.com وبسایت كافی شاپهای زنجیره ای صدف

مدیر وبلاگ : فرهاد زعفری - ایران شف
نظرسنجی
خدمات شركت مشاوران فردای بهترآسیا- ایران شف






آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
PageRank Button by webzist
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic